Rágcsáló irtás

Rágcsáló irtás

Az általunk alkalmazott technológiákra jellemző, hogy már a kihelyezés, telepítés sem okoz fennakadást, szakembereink akár munka közben is el tudják végezni a szükséges feladatokat, teljesen feltűnésmentesen.

Rágcsáló irtás intézményekben

Intézményekben

Intézményekben

Az alkalmazott csalétkek lehetővé teszik, hogy a mindennapok zökkenőmentesek legyenek, hogy ne kelljen azzal szembesülni, hogy itt éppen rágcsálóirtás folyik. A megrendelő igényeihez alakítva (pl.: gyermekek biztonsága érdekében) akár irtószermentes módszereket is bevethetünk, a védeni kívánt terület adottságaihoz igazodva.

Rágcsáló irtás élelmiszeriparban

Élelmiszeriparban

Élelmiszeriparban

Technológiánk a HACCP rendszerbe illeszkedik, az általunk alkalmazott vegyszerek nem hagynak nyomot, a szabadon hagyott élelmiszerek nem károsodnak, így üzletmenetük az irtás ideje alatt is folyamatos lehet.

Rágcsáló irtás üzemekben

Üzemekben

Üzemekben

Az olyan vállalkozásoknál is ajánlott irtást végezni, ahol a hazai szabályzás nem teszi kötelezővé. A rágcsálók szemfogai életük végéig növekszik, ezért akkor is rágnak koptatás céljából, ha nem táplálkoznak. Óriási gazdasági károkat tudnak ez miatt okozni a termékekben, berendezési tárgyakban. Nem ritkák az elektromos vezetékek megrágásából fakadó üzemzavarok és tűzesetek sem, ilyenkor derül ki, hogy a rendszeres irtás olcsóbb lett volna. Tudni érdemes azt is, hogy a nyálukban, szőrzetükön és ürülékükben található fertőző kórokozók veszélyt jelenthetnek az ott dolgozók egészségére is.

Rágcsáló irtás csatornahálózatokban

Csatornahálózatokban

Csatornahálózatokban

A csapadék- és szennyvízelvezető csatornahálózat a közterületen élő rágcsálók általános búvóhelye, az ilyen környezetre kifejlesztett speciális irtószereink biztos védelmet adnak a város utcáit, parkjait, tereit és játszótereit általában éjszakánként felkereső és szennyező kártevők ellen.

Rágcsáló irtás állattartó telepeken

Állattartó telepeken

Állattartó telepeken

A irtószert mindig zárható etetőládákban helyezzük ki, hogy a haszonállatok ne férhessenek hozzá, csak a célzott rágcsálók.

Általános rágcsáló irtás

Általános

Általános

A méreg kihelyezés, csapdaállítás, lyukgázosítás, irtószeres hab alkalmazása mellett a legújabb fejlesztésű vegyszerek biztosítják, hogy sem az igen intelligens patkányok, sem a szapora egerek ne legyenek képesek tartósan megtelepedni az általunk védett helyeken.
Nyújtott hatású szereink segítségével nem csak a bejáró példányokat, hanem a teljes kolóniát szüntetjük meg, így biztosítjuk, hogy a megtisztított területet ne szennyezzék a fertőző állatok, rágásukkal kárt ne okozzanak és a hatás is hosszú távú legyen.


Rágcsálóirtási technológiáink mindazokat az élőlényeket hatásosan eltávolítja az Ön környezetéből, amelyek egészségügyileg vagy egyéb módon károsak.


További szolgáltatások

Szúnyog gyérítés
Szúnyog gyérítés
Rovarirtás
Rovarirtás
Terménygázosítás
Terménygázosítás
Galambriasztás
Galambriasztás

Kapcsolat

Cím

Noxious Kft.
Paksi u. 8.
7020. Dunaföldvár


Elérhetőségek

Email: info@noxious.hu
Telefon: +36/30/266-7588

Linkek
  • noxious.hu